Municipi

Streaming, una eina imprescindible en temps de pandèmia

Balearslive t'ofereix els seus serveis per retransmetre en directe els teus esdeveniments

La Covid19 ha vengut per fer canvis en les nostres vides i en les nostres rutines. Ja no podem assistir a concerts multitudinaris, a les revetlles dels pobles veïns o a esdeveniments massius, com estàvem acostumats a fer abans. Ara ens toca veure-ho d’una altra manera, a través del streaming.

No tot són males notícies. Afortunadament, avui en dia comptam amb els equips i la tecnologia necessaris per fer aquestes retransmissions i que el públic no es quedi fora disfrutar de la seva obra de teatre, del seu grup de música preferit o de la conferència a la qual no han pogut assistir.

Cada cop són més les institutcions que opten per aquests mitjans i, per sort, nosaltres te’ls podem oferir. Balearslive és una empresa creada l’any 2012 amb la finalitat de treballar amb continguts audiovisuals, la seva realització i producció, serveis de comunicació i màrqueting, i l’especialització en el format streaming, lo qual es presenta amb molta força.

Ja són molts els qui han decidit confiar a Balearslive la retransmissió online dels seus esdeveniments durant aquest any marcat per la presència de la Covid19. Alguns són l’Ajuntament de Montuïri amb els Cossiers o l’Ajuntament de Pollença amb la retransmissió dels actes de la Patrona de Pollença, com ara la Vetllada de Glosses, entre molts altres que podràs trobar a la nostra web.

https://youtu.be/HKSgpeG9hjU
Cossiers Montuïri

En l’àmbit dels esports, el futbol ha estat un dels protagonistes amb la retransmissió en directe del Playoff d’Ascens a Preferent i a Tercera Divisió.

Per altra part, Balearslive també ha apostat per començar a emetre els seus propis programes en directe, com el Magazín especial Patrona o la Tertúlia sobre Educació, els quals s’han realitzat aquest mateix estiu.

Tertúlia sobre Educació

Cal destacar que, abans de l’arribada de la pandèmia, el sector del streaming ja havia agafat certa força, ja que l’any passat es va treballar per a entitats com ara l’Ajuntament de Sa Pobla, amb l’esdeveniment Poblers al món o també en la retransmissió de tota la temporada de l’Urbia Vòlei Palma, així com la producció de la Copa del Rei de Vòlei per la Federació Espanyola, col·laborant amb cadenes d’entitats com ara Teledeporte, Televisión de Aragón, IB3, etc.

Copa del Rei de Vòlei
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button