Eu MollMunicipi

Els vessaments d’aigües fecals, un mal endèmic del Port de Pollença

Podem proposa posar en marxa un Pla Director del Clavegueram

L’Associació d’Hotelers es queixa de la mala imatge que dona el vessament constant d’aigües fecals a la Platja del Port de Pollença. Cansats de demanar solucions, el President de la Patronal Hotelera de la zona manifesta que “no hi ha manera d’aconseguir una platja neta i això és molt important per al turisme del poble”.

És per això que l’Associació demana a l’Ajuntament una resposta a aquests problemes i, a més, s’ofereix per a col·laborar en tot el que puguin per tal de trobar-hi una solució.

L’oposició també es suma a aquesta lluita

Podem s’ha unit a la lluita per a intentar solucionar el problema d’abocament d’aigües fecals al Moll. Així, en un comunicat al seu perfil de xarxes socials, ha fet una proposta, la qual han fet arribat al Consistori, per el·laborar un Pla Director del Clavegueram i, així, cartografiar íntegrament la xarxa de clavegueres i pluvials del Moll. Amb aquest projecte, el qual ja s’ha utilitzat en diversos municipis de Catalunya, es pretén analitzar l’estat de les tuberies per veure on es troba el problema que fa que els fecals acabin al mar.

Obrin canals per evitar que l’aigua de la pluja s’estanqui

Durant aquests dies hi ha hagut certa confusió amb l’abocament de les aigües fecals i els canals que s’han obert a Llenaire per conduïr l’aigua de la pluja al mar i evitar així que s’estanqui i desprengui mala olor. Cal aclarir que aquests fluvials no tenen res a veure amb el problema persistent d’aigües contaminades de la Platja d’Albercuix i l’Illa d’Or, sino que s’han creat per tal de conduïr l’aigua de la pluja al mar.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button