MunicipiPollença

L’oposició denúncia la gestió política de la Residència per part de l’Ajuntament

El Batle respon a les acusacions de l'oposició

Des de Junts Avançam i Podem Pollença juntament amb el personal de la Residència de persones majors de Pollença, manifesten el malestar front a les mancances de la gestió política del centre.

Així, transmeten la seva preocupació davant una situació en la qual hi ha diverses places que no s’han cobert després que el personal que les ocupava s’hagi donat de baixa. Des de Junts Avançam asseguren que “això mai s’hauria de permetre i molt menys en aquests moments on la neteja ha esdevingut una mesura indispensable per evitar contagis a causa de la segona onada de Covid-19 que estam patint”. 

De la mateixa manera, Podem Pollença expliquen que s’ha d’assegurar que “els recursos i el personal sigui més que suficient perquè la neteja sigui exhaustiva, i més amb la COVID-19”. Afegeixen que “no es pot anar baix mínims i l’Ajuntament s’hauria de plantejar contractar més personal de neteja de forma temporal (extern)”.

Des de Junts Avançam, demanen que el batle i la regidora de Serveis Socials, posin una solució a aquests fets, ja que el personal de la Residència es troba intranquil i preocupat davant aquesta situació.

El Batle respon a aquesta situació

Tomeu Cifre, el batle de Pollença, ens ha explicat que és cert que hi ha un treballador menys, però que a aquest moment “hi ha cinc residents menys, així que la càrrega és més baixa”. També ha explicat que per suplir aquesta baixa, segons la normativa s’han de fer les proves de la covid-19, per tant “s’incorporarà algú tot d’una es tenguin els seus resultats”. A més, ha afegit que “quan hi ha una baixa l’intentam suplir tot d’una, sempre seguint el protocol”. Aquest fet, fa que “no sigui immediat”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button