Municipi

L’atur augmenta un 3% entre juliol i agost a les Illes, arribant a 74 mil aturats

A Pollença també hi ha hagut increment en la tassa d'ocupació

L’atur augmenta un 3 per cent entre juliol i agost a les Balears, que arriba als 73.753 desocupats. Les oficines d’ocupació de les Balears van comptabilitzar a l’agost un total de 73.753 aturats, el que representa un 89,8 per cent més que en el mateix mes de 2019 (34.912 aturats més), i 3,08 per cent més que al juliol, un augment de 2.206 aturats.

A Pollença, les darreres dades registrades de l’atur corresponen al mes de juliol. Segons mostra la web datosmacro.com, al mes de juliol hi ha hagut 836 pollencins registrats a l’atur. Encara que, les darreres dates registrades pel Ministeri de treball i Seguretat Social daten del mes de març, on hi havia 747 pollencins a l’atur. En aquest cas, es pot veure l’augment, a pesar de la temporada en la qual ens trobem. La crisi de la Covid-19 ha perjudicat tots els àmbits de la nostra vida, i això es veu reflectit en l’augment dels desocupats al municipi.

És precís remarcar que les dades de Pollença no estan actualitzades al dia i per tant, l’atur pot haver variat considerablement avui. Principalment, perquè els darrers dies han tancat grans grups hotelers de la zona i molts altres negocis. Aquest fet, deu haver incrementat l’atur. De la mateixa manera, les dades oficials de l’àmbit Balear, corresponen a dia 30 d’agost. Per tant, en aquest marge de dies s’han tancat moltes altres empreses i aquestes dades són diferents avui. Encara així, és innegable que l’atur està creixent aquests dies en general.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button