Municipi

La Xarxa Suport Mutu organitza una recollida de material escolar

El material escolar es podrà donar fins dimarts dia 8 de setembre

El curs 2020/2021 està a punt de començar i desgraciadament, moltes famílies no poden afrontar la despesa de material escolar. Per aquest motiu, des de la Xarxa de Suport Mutu s’han posat en contacte amb aquestes famílies què els fa falta i han organitzat conjuntament una recollida urgent de material abans que comencin les classes.

Per això, des de la Xarxa fan una crida a tothom que hi vulgui col·laborar. El material pot ser nou o de segona mà, però ha d’estar en bon estat perquè se li pugui donar un bon ús. Els materials més necessaris són els següents:

Motxilles, estoigs, retoladors, pintures de fusta, quaderns (tant de grapes de línies i quadres, com d’espiral), quaderns de música i dibuix, bolígrafs, llapis, goma, cola en barra, regla, escaire, cartabó, transportador d’angles, compàs, calculadora, carpeta de fundes, carpeta arxivador d’acordió, sobre de plàstic A4 amb velcro.

Entre demà divendres 4 i dimarts 8 de setembre es podran dur els material a la tenda Ones a Pollença o a Tartas al Alba al Moll. Com diuen des de la Xarxa “avui ets tu, demà puc ser jo“.

A continuació, adjuntem el cartell oficial:

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button