CulturaMunicipi

“No ho veus o no ho vols veure?”, l’exposició dels alumnes de l’Institut

Tendrà lloc el proper 6 de setembre al Claustre de Sant Domingo

El proper diumenge 6 de setembre tindrà lloc, al Claustre de Sant Domingo, l’exposició a càrrec d’un grup d’alumnes de segon de batxillerat de dibuix artístic de l’IES Guillem Cifre de Colonya.

L’exposició, titulada “No ho veus o no ho vols veure?”, s’obrirà al públic a les 10 del matí i es podrà visitar durant tot el dia, per tal que els alumnes mostrin les obres que han fet durant el curs. A més d’exposar-les, també estaran a la venda per si hi ha algun interessat en adquirir-les.

Els alumnes que hi participaran ens han explicat que, els altres anys, l’exposició es solia fer abans de l’estiu, quan finalitzaven el curs acadèmic. Però aquest any, per mor de la Covid, s’han vist obligats a ajornar-la. És per això que no tots els alumnes que cursaren l’assignatura hi podran assistir, quedant només en 6 el nombre de participants.

Tothom està convidat a visitar l’exposició organitzada pels alumnes de l’IES, sempre i quan es compleixin les mesures preventives de Covid19: ús obligatori de mascareta, gel hidroalcohòlic i distància de seguretat, així com un nombre màxim d’aforament.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button