Municipi

La família gallega que va guanyar una estança a Pollença ja ha gaudit de les vacances

La guanyadora i el seu fill ja tornen a Galicia

Una mare i el seu fill de 15 anys, residents a Galícia, van ser els afortunats guanyadors del premi d’una setmana de vacances a Pollença. Aquesta família va arribar dimecres dia 19 d’agost i se’n va passat demà, dia 26. Un total de sis nits amb allotjament i esmorzar en diferents hotels del municipi i sis sopars en restaurants de la zona són el que entra al sorteig.

Aquest, és una iniciativa de l’associació d’hotelers de Pollença, restauradors i comerciants i compta també amb el suport de l’Ajuntament. Quan la guanyadora va saber que li havia tocat no s’ho podia creure, “mai m’ha tocat res. Fins que no arribi a Mallorca no m’ho creuré del tot” deia Mamen Teijido. Ara, ja ha acabat les seves vacances al municipi, havent gaudit de l’estança juntament amb el seu fill.

En el sorteig, realitzat a través del perfil d’instagram @visitpollensa, hi han participat més de 2.100 persones de tot el país i s’han rebut més de 7.000 comentaris per poder optar al premi. Es va posar en marxa el 12 de juny i el 20 de juliol es va comunicar el guanyador.

D’aquesta manera, els empresaris de Pollença (Mallorca) han volgut recompensar l’esforç que ha suposat el confinament per a les famílies. “Moltes d’elles no es podran permetre unes vacances aquest any per la crisi econòmica que la COVID-19 està provocant” afirma el president de l’Associació d’Hotelers de Pollença, Jaume Salas.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button