MunicipiSalut

L’IdISBa destina 400.000 euros a la investigació de la Covid-19

Un total de quinze projectes investigaran la malaltia

El Govern de les Illes Balears, a través de la Conselleria de Salut i Consum, va finançar a l’Institut amb 300 mil euros per fomentar la investigació sanitària destinada a la lluita contra la malaltia. Amb aquests doblers es varen elegir 12 projectes, d’entre els 49 presentats. A més, la Conselleria de Salut i Consum ha transferit 100 mil euros més a l’IdISBa. Aquest augment ha permès finançar tres projectes més, arribant així a un total de 15 projectes.

D’entre els elegits, la Comissió d’Experts ha considerat propostes d’interès destinades a millorar els tests de diagnòstic ràpid, desenvolupament de productes de desinfecció per a persones o superfícies, propostes innovadores que contribueixen al seguiment i control de la malaltia, entre d’altres. A continuació, podeu trobar els projectes concrets.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button