CulturaMunicipiPollença

A punt de començar la Setmana d’Arquitectura i Disseny

Biel March: "en aquesta sèptima edició, hem aconseguit un nivell d'excel·lència increïble"

Els propers dies 11, 12 i 13 d’agost tendrà lloc la Setmana d’Arquitectura i Disseny del Club Pollença, la qual aquest any, a causa de la presència de la Covid19, es celebrarà al Pati de l’Ajuntament.

Aquestes jornades tenen un públic molt ampli, des de professionals i estudiants d’arquitectura i disseny, com ara gent que no està formada dins aquest àmbit però s’hi senten atrets. Per això, demanen als ponents que siguin el menys tècnics possible i molt didàctics, per tal que aquell públic que menys familiaritzat estigui amb el tema ho entengui igualment.

Durant els tres dies, passaran diferents ponents que vindran a parlar sobre temes diversos relacionats amb l’arquitectura, des dels trets més rellevants de la seva carrera fins a com hi està afectant la Covid19.

Dimarts dia 11, comptarem amb la presència de Cris Ballester, directora gerent de l’Institut Balear de l’Habitatge, i Juan Herreros, catedràtic de la ETSAM-Madrid. Dimecres dia 12, els convidats seran Marta Perís i José Toral, dos arquitectes de Barcelona, i Albert Faus, llicenciat en arquitectura. I finalment, dijous 13 d’agost, tancaran aquestes jornades Maria Sisternas, experta en transformació urbana, i Alberto Vaiga, profesor universitari d’arquitectura.

Biel March ens fa un avanç de com seran aquestes jornades

Biel March, president del Club Pollença, ha assegurat que enguany ha estat difícil organitzar aquest esdeveniment: “a causa de la Covid19, no s’ha pogut gestionar amb l’antelació que es feia els altres anys, sinó que ha estat qüestió d’aquestes darreres quatre setmanes. A més, enguany hem optat per convidar a professionals molt propers a l’illa, enlloc d’altres de caire més internacional”.

March ha remarcat que durant aquesta setmana, els diferents ponents posaran en valor l’arquitectura i el disseny i que, tot i que normalment els anys anteriors aquestes jornades tenien una temàtica concreta, enguany, pel fet d’haver-se preparat en tan poc temps, es deixarà que cada convidat s’expressi en temes molt variats a la seva elecció.

March ha volgut agraïr a tots els que fan possible aquest esdeveniment, des de Biel Huguet per la seva feina, l’Ajuntament de Pollença, la Fundació Guillem Cifre de Colonya, la Junta del Club i, per suposat, als diferents ponents que enguany passaran per la 7ª edició de la Setmana de l’Arquitectura i el Disseny.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button