Eu MollMunicipi

Mercadet solidari al Port de Pollença

L'Associació Cultural Undermoll ha organitzat pel proper 14 d'agost un mercadet de roba de segona mà a la Plaça Miquel Capllonch

Més coneguda com a Undermoll, es tracta d’un grup no lucratiu que va sorgir fa poc menys d’un any al Moll i que, amb les diferents activitats que fan, s’enfoquen a persones de totes les edats, promovent la cultura i l’art a través de conceptes com l’interculturalitat, la cooperació, cero discriminació, etc.

Desprès d’aquests mesos de Covid19, tornen amb moltes ganes el proper divendres 14 d’agost, amb un mercadet de segona mà a la Plaça Miquel Capllonch, de 19h a 23h. Els diners que es recaptin aniran destinats a un projecte en el qual aquesta associació està treballant. Hilària, membre de l’Associació UnderMoll i una de les organitzadores del mercadet, ens ha contat que es tracta d’un Hort Urbà que es presentarà oficialment al setembre. Compten amb l’assesorament dels Amics de la Terra i pràcticament ja tenen decidit el terreny on es localitzarà aquest hortet. Es tracta d’una plantació totalment ecològica, d’autogestió i autofinanciació. En principi, qui més hi treballi, més fruit es podrà quedar. En el cas d’haver-hi excedent, es donaria als Serveis Socials i a famílies amb falta de recursos.

Si vols aportar el teu granet d’arena per a l’esdeveniment del pròxim 14 d’agost, pots fer-ho de dues formes: o bé entregant aquella roba que ja no utilitzes a l’organització fins dia 10, contactant amb n’Hilària al 615 819 076; o bé visitant el mercadet i fent-hi alguna compra.

Des de l’associació també es demana complir amb les mesures de seguretat exigides, ja que les prendes de roba es desinfectaran amb freqüència.

Hilària ha animat a que tots aquells que vulguin formar part d’aquesta agrupació, no dubtin en posar-se en contacte amb ells. La quota de soci anual és de 20€, però també hi ha l’opció de no ser soci, sinó col·laborador en les diferents activitats. Hilària ha assegurat que “el que necessitam ara no són doblers, sinó mans que ens ajudin a realitzar els projectes”.

Font: Facebook UnderMoll
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button