Site icon Som Pollença

Un programa especial per retre homenatge a la Patrona 2020 en un any atípic

Maria dels Àngels Romero ahir presentà el magazín especial de Som Pollença en un dia 2 d’agost atípic i sense combat de Moros i Cristians per mor de la Covid19.

Durant l’emisió, retransmesa en directe, es combinaren videos i peces audiovisuals, amb entrevistes fetes en directe des dels Jardins de Ca la Gran Cristiana.

Els convidats eren molt diversos. S’encetà el programa amb la presència del batle Tomeu Cifre i el regidor de festes, Josep Pons, els quals feien un balanç d’aquestes festes tan fora de lo comú. Es continuà amb el pas de figures molt diferenciades: des d’antics càrrecs del simulacre, membres del col·lectiu La Mala Pècora o l’ecònom de Pollença, fins a integrants de la Banda de Música, els cossiers i la dama, o el grup 31 M, entre molts d’altres.

A través d’aquest programa especial, es pretenia arribar als pollencins i pollencines per tal que l’esperit de la Patrona no s’oblidàs en un any que, per raons sanitàries i de seguretat, quasi tots els actes festius s’han vist pràcticament suspesos. L’any que ve tornarem, pollencins, i amb més forces!

Agraïments als convidats

Des de Som Pollença, volem agraïr a tots els que vau participar, ja fos en directe en el plató, o a través dels petits audiovisuals que es van anar combinant amb les entrevistes.

També aprofitam per donar les gràcies a tots els espectadors per seguir el programa en directe. Amb fets com aquest es demostra l’estima que tots els pollencins tenim cap a la Patrona, i que ens aferrarem sempre al que més ens recordi a ella, sobretot en un dia gris com el d’ahir.

Per altra part, demanar disculpes pels errors que, des del programa, es pogueren cometre i esperem que la Patrona de Pollença tingués l’homenatge merescut.

Gràcies a tots!

Per tots aquells que ahir no vau poder disfrutar de l’especial o voleu tornar a visualitzar-lo, podeu fer-ho a la part superior d’aquesta publicació o al nostre Facebook.

Exit mobile version