CulturaDirecteMunicipiPollençaStreamingVídeo

Un programa especial per retre homenatge a la Patrona 2020 en un any atípic

Un format en directe que repassà instants inoblidables de la llarga trajectòria d'aquesta festa

Maria dels Àngels Romero ahir presentà el magazín especial de Som Pollença en un dia 2 d’agost atípic i sense combat de Moros i Cristians per mor de la Covid19.

Durant l’emisió, retransmesa en directe, es combinaren videos i peces audiovisuals, amb entrevistes fetes en directe des dels Jardins de Ca la Gran Cristiana.

Els convidats eren molt diversos. S’encetà el programa amb la presència del batle Tomeu Cifre i el regidor de festes, Josep Pons, els quals feien un balanç d’aquestes festes tan fora de lo comú. Es continuà amb el pas de figures molt diferenciades: des d’antics càrrecs del simulacre, membres del col·lectiu La Mala Pècora o l’ecònom de Pollença, fins a integrants de la Banda de Música, els cossiers i la dama, o el grup 31 M, entre molts d’altres.

A través d’aquest programa especial, es pretenia arribar als pollencins i pollencines per tal que l’esperit de la Patrona no s’oblidàs en un any que, per raons sanitàries i de seguretat, quasi tots els actes festius s’han vist pràcticament suspesos. L’any que ve tornarem, pollencins, i amb més forces!

Agraïments als convidats

Des de Som Pollença, volem agraïr a tots els que vau participar, ja fos en directe en el plató, o a través dels petits audiovisuals que es van anar combinant amb les entrevistes.

També aprofitam per donar les gràcies a tots els espectadors per seguir el programa en directe. Amb fets com aquest es demostra l’estima que tots els pollencins tenim cap a la Patrona, i que ens aferrarem sempre al que més ens recordi a ella, sobretot en un dia gris com el d’ahir.

Per altra part, demanar disculpes pels errors que, des del programa, es pogueren cometre i esperem que la Patrona de Pollença tingués l’homenatge merescut.

Gràcies a tots!

Per tots aquells que ahir no vau poder disfrutar de l’especial o voleu tornar a visualitzar-lo, podeu fer-ho a la part superior d’aquesta publicació o al nostre Facebook.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button