Cala Sant VicençCulturaEu MollMunicipiPollençaVídeo

L’Alborada sempre present

Tot i la suspensió de la majoria dels actes patronals, l'Alborada s'ha fet sonar

Avui a la matinada l’Alborada ha tornat a sonar pels carrers de Pollença, del Moll i de Sant Vicenç. Ha estat un any diferent, marcat per les mesures de seguretat exigides per mor de la Covid19 i per la poca presència de públic, la majoria del qual, ho ha viscut com es feia antigament: des dels seus llits o des de les finestres de casa seva.

Per donar una major cobertura i evitar que alguns curiosos que s’han acostat a veure-ho s’aglomerassin, la Banda de Música de Pollença s’ha dividit en dues seccions, iniciant el recorregut a l’Ajuntament de Pollença a les 5 de la matinada.

Trobareu el video al nostre perfil de facebook, al següent enllaç: https://www.facebook.com/watch/?v=488793008637248

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X