MunicipiPollença

El Govern modifica l’aforament màxim per a reunions a partir d’avui

Es passa de poder ser 70 persones a menys de la meitat; 30 en espais lliures i 15 en espais tancats

Al BOIB extraordinari d’avui, dia 31 de juliol, s’ha publicat una nova resolució de la consellera de Salut i Consum, amb la qual es modifiquen mesures concretes del pla de mesures excepcionals de prevenció, contenció i coordinació per fer front de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

A aquesta resolució es veuen limitades les activitats i esdeveniments de caràcter familiar o social que es realitzin a la via pública, espais d’ús públic o espais privats. L’aforament de 70 persones que teníem fins al moment, passa a ser d’un total de 30 persones en l’aire lliure i 15 persones en espais tancats. S’ha de remarcar que aquesta norma s’aplica a tothom menys en el cas de les persones convivents, en el qual no s’aplica la limitació.

A més, es prohibeixen les reunions socials conegudes popularment com a botellades en totes les vies i espais públics, tant si són carrers com parcs, places, aparcaments o tot espai a l’aire lliure.

A continuació, podeu veure el resum publicat pel Govern:

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X