FormentorMunicipi

Canvis i reparacions a l’infraestructura de Formentor

Il·luminació del túnel del Puig Fumat i estació meteorològica nova

El departament de Movilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca ha posat en marxa un projecte per il·luminar el darrer túnel de l’illa, el del Puig Fumat a la carretera de Formentor, que no disposa de llum artifical, lo qual dificulta la circulació a certs conductors i esportistes.

Amb una instal·lació lumínica de baix consum, compten amb un pressupost de 196.872€ i es preveu començar a treballar en ella d’aquí a unes setmanes, per tal que, més o menys, en un termini de dos mesos, s’hagi executat.

Substitució de l’anemòmetre ultrasònic avariat

Per altra part, Balearsmeteo ha duit a terme, aquests dies passats, el reemplaçament de l’anemòmetre ultrasònic que estava avariat de l’estació meteorològica del municipi, també situada a Formentor, per tal que pugui seguir amb la seva activitat que el col·loca en l’estació més visitada de la xarxa Balearsmeteo.

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X