MunicipiVídeo

Lluitant igual de fortes malgrat no haver-hi simulacre

El col·lectiu ha presentat un vídeo perquè el temps no esborri la gran passa que van fer l'any passat

Les integrants del grup han presentat un recull d’imatges i vídeos de l’any passat on aparegueren, per primera vegada, en la batalla dels Moros i Cristians, juntament amb fotografies actuals que cada una s’ha fet des de casa seva, aquest any que no es podrà realitzar el simulacre.

Recordem que l’any passat, el col·lectiu va començar a formar part d’una festa on, fins ara, només participaven els homes, quan realment la història ens conta que les dones hi tengueren un paper important el 31 de maig de 1550, quan les tropes sarraïnes atacaren Pollença.

Des de La Mala Pècora, Aina Cladera assegura que aquest vídeo es va fer amb l’intenció de fer que la gent recordi la gran passa que feren l’any passat i no s’oblidi de cara als anys futurs. Remarca que desprès de tots els anys lluitant perquè la dona tengui un paper actiu en el combat, seria una pena que es quedàs en una anècdota i no tornassin a participar en la batalla. Per això animen a que la gent recordi el que les dones de Pollença aconseguiren l’any passat i, sobretot, a que el temps no s’emporti aquest record.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X