CulturaMunicipi

Els Cossiers s’acosten al públic amb un joc interactiu

El grup de balladors ha llançat aquesta iniciativa per tal de participar en aquesta Patrona Confinada

Els cossiers volen fer partíceps a grans i a petits de la festa “cossiera” que aquest any, com la majoria dels altres actes, s’han vist afectats per la Covid-19. Tot i que no podran realitzar el seu conegut ball, han volgut aprofitar l’oportunitat per tal de donar a conèixer la seva història i les curiositats de la figura que representen.

Ho han volgut fer en format digital, presentant un joc carregat de contingut audiovisual on l’usuari pot interactuar per anar descobrint els diferents punts que comprèn, tal i com trobareu al seu enllaç: Cossiers Patrona 2020 .

Un concurs per als més petits

Per altra part, també han posat en marxa el concurs “Què són per a tu els Cossiers?” perque els nins i nines de fins a 12 anys puguin presentar en diferents formats, ja sigui dibuix, manualitat, figures, etc., el que representen els Cossiers per a ells.

Es poden presentar les creacions fins dia 3 d’agost al Club Pollença i el guanyador o guanyadora rebrà com a premi una espasa solidària. Pots visitar la seva web per conèixer les bases del concurs.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X