EconomiaMunicipiPollença

Celebrada l’Assamblea General de Colonya

A diferència d'habitualment, es va celebrar la reunió al Claustre de Santo Domingo

Ahir, dijous 23 de juliol, es celebrà la reunió ordinària de l’Assamblea General de Colonya Caixa Pollença. Enguany, per motius més que evidents i per la falta d’un espai prou ampli per abarcar tots els membres assistents a l’esdeveniment sense incomplir les normes de sanitat, es va optar per celebrar-lo al Claustre del Convent de Santo Domingo, lo qual va aportar un caràcter especial en un any difícil per a la societat en general.

Com cada any, van tractar-se els temes més habituals, com l’aprovació dels comptes anuals que tancà l’exercici amb un volum de negoci de més de 1.100 milions d’euros, així com també el repartiment dels resultats, que concluí amb la destinació de 741 mil euros a projectes d’Obra Social de cara al 2020.

A més, hi hagué una qüestió especial: el procés de transformació de l’antiga fàbrica de Can Morató per convertir-se en la nova seu de Colonya, del cual es va presentar un petit audiovisual per introduir les darreres novetats del tema. El podeu visualitzar a continuació.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button