Alternativa per PollençaJunts AvançamMunicipiPolíticaUnides Podem

Nova denúncia de l’oposició sobre el procés d’elecció del jutge de pau

Unides Podem, Alternativa per Pollença i Junts Avançam han comunicat el seu malestar davant el procediment portat a terme per part del batle, Tomeu Cifre, a l'hora de triar el nou jutge de pau

Així, han comunicat el desacord desprès que el batle, Tomeu Cifre, vulgui concedir el càrrec a Martí Ochogavía Mayol, al qual es refereixen com a estret col·laborador de Cifre. A més, no han passat per alt el pas d’Ochogavía com a segon tinent batle i regidor de Serveis durant el mandat 2007-2011, a qui acusen d’una “gestió escandalosa, indiferència absoluta cap a la Llei de Contractació, encàrrecs de feines a empreses amb vincles familiars…”, lo qual els fa pensar que “no és un perfil idoni per a un jutge de pau”.

Aquesta decisió ha fet que l’oposició es mostri descontenta davant el protocol seguit per designar el nou jutge de pau. Unides Podem, Alternativa per Pollença i Junts Avançam, asseguren que Tomeu Cifre va dir que “s’havien presentat 14 candidats i que la proposta que es duia a ple (on té majoria absoluta) era que es nomenàs Martí Ochogavía”. Els tres partits polítics asseguren que aquesta decisió per part del batle, “es va prendre sense que poguéssim haver tengut l’oportunitat de veure cap document, ni poder consultar currículums dels candidats…”.

Per altra part, el batle Tomeu Cifre, ha reaccionat sobre aquests fets com es mostra en el següent enllaç.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X