Municipi

Els Xeremiers Orats, d’intercanvi musical a Astúries

La banda de gaites del Candàs segurament sonaran a Pollença "més prest que tard"

Els Xeremiers Orats han viatjat aquest cap de setmana fins a Candàs, Astúries. Allà, han intercanviat cançons i “espitxades” amb la banda de gaites local i alguns regidors del municipi. Els músics pollencins asseguren que durant aquests dies, “les relacions han arrelat i l’intercanvi està assegurat en un futur“. “Veurem a la banda de gaites de Candàs per Pollença més prest que tard“, afirmen.

Hi havien d’anar per a participar en un festival que va quedar cancel·lat per mor de la COVID-19. Tot i això, els músics dels Xeremiers Orats van decidir embarcar-se en aquesta aventura per compartir uns dies amb els regidors i membres de la banda de gaites asturiana.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X