Eu MollMunicipi

Projecta el teu curtmetratge a Pantalla Oberta

Un espai exhibir la creativitat i, alhora, donar visibilitat als artistes locals

El pròxim dissabte dia 18 es durà a terme Pantalla Oberta, un esdeveniment on tothom pot projectar el seu curtmetratge, vídeo art, vídeo clip, found footage o audiovisual que duri un màxim de cinc minuts.

Aquesta és la primera activitat que realitza Undermoll després del confinament, i ho fa juntament amb l’Ajuntament de Pollença. A més, està comissariada per Marta Grimalt, que ha estudiat cinema. I també haurà una convidada especial: una cineasta de Pamplona. És una activitat sense temàtica ni format a la que tothom que vulgui pot participar, sempre i quan segueixi els requisits.

Per poder participar només cal portar un dispositiu de memòria USB o disc dur amb l’arxiu mitja hora abans de començar i els projectaran segons l’ordre d’arribada. Són benvinguts continguts de lliure expressió i creativitat. Rebutgen qualsevol indicatiu discriminatori, racista, masclista, homòfob o de crueltat animal.

Steffy Pozo, secretària de l’Associació cultural Undermoll, conta que ja tenen alguns vídeos preparats i n’estan rebent d’altres. L’objectiu de l’esdeveniment és que tothom tengui un espai obert on projectar la seva creativitat i alhora, donar visibilitat als artistes locals.

L’activitat serà el proper dissabte a les 21.00 hores al pati del col·legi Miquel Capllonch. Hi haurà un aforament de 150 persones amb cadires separades. L’ús de la mascareta serà obligatori durant totes les projeccions encara que es pugui complir la distància. No hi ha reserva prèvia. Steffy ha assegurat que intentaran “guardar dues files per gent gran”.

A continuació, podeu trobar el cartell de l’esdeveniment, fet per Cristian Robles:

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button