MunicipiPollença
Destacat

Els veïns del Camí Vell de Lluc exigeixen que s’asfalti

"El teníem i el mos varen prendre", "estam molt cremats ja".

Ja s’ha aplicat la mescla ecològica i sense ciment als primers 280 metres del Camí Vell de Lluc en el marc d’una prova pilot. Però aquesta no funciona. “La setmana passada ja van haver d’arreglar clots, quinze dies després d’acabar les obres”, explica indignada Francisca March, una de les afectades.

Continuen experimentant amb el Camí Vell de Lluc

Necessitam una solució ja perquè això és insostenible“, assegura. “Si a la primera setmana ja han fet clots, no importa esperar més per veure que no funciona“.

Els veïnats volen que els hi “tornin l’asfalt, que estava millor que ara, i mira que estava malament“, “el teníem i el mos varen prendre“. “Estam molt cremats ja“.

Cansats de la situació i no contents amb aquesta actuació, els veïns i veïnes del Camí Vell de Lluc han organitzat una reunió oberta per decidir el futur d’aquesta via. Reclamaran que es torni a asfaltar el camí, ja que “seria perdurable i aniria bé, que això tanmateix no durarà“, referint-se a la mescla sense ciment que han aplicat als 280 metres.

La reunió és oberta a tothom i han convidat, també, al batle del municipi, Tomeu Cifre. Així mateix, Francisca March fa una crida a Aurora Ribot i Iván Sevillano perquè hi vagin, ja que són els que tenen les competències per decidir.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button