MunicipiPollença
Destacat

Acostumar-se a les mascaretes

L'ús de mascaretes a Balears és obligatori a partir d'aquest dilluns

A partir d’avui dilluns és obligatori dur mascareta per tot excepte a la platja, a passejos marítims o per fer esport. Així ho ha publicat el BOIB, que ha realitzat una modificació del decret de la nova normalitat per frenar els contagis de Covid-19 a les Illes.

Aquesta modificació també restringeix l’aforament d’algunes activitats, que es redueix a un total de 70 persones quan es tracti d’un espai a l’aire lliure i un total de 30 quan sigui un espai tancat.

L’entrada en vigor de la normativa ve amb la sanció per a tots aquells que no la compleixin. Tot i així, el Govern donarà uns dies de marge perquè tothom pugui conèixer la nova normativa, i no sancionaran immediatament. Però, aquestes sancions, podran ser fins a cent euros per no dur mascareta.

A continuació us adjuntam la taula informativa d’on s’ha de dur mascareta i on no i, posteriorment, l’enllaç de la nova normativa del BOIB:

https://www.caib.es/eboibfront/ca/2020/11224/636538/resolucio-de-la-consellera-de-salut-i-consum-de-13

Mascaretes de tots tipus

La situació ha fet que molts negocis, establiments i fins i tot particulars pollencins aprofitin per fer les seves pròpies mascaretes i posar-les en venda. Diferents tamanys, colors i dissenys es poden trobar per a tots els gustos. Des de més corporatius amb els logos i símbols de les empreses fins a més generalistes amb les banderes de Pollença i dels moros. Tan sols basta una passejada pels negocis del poble per aconseguir-ne.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button