CulturaMunicipiPollença

Participa a l’exposició d’Una mirada confinada

L'Ajuntament fa una crida als pollencins perque participin a la exposició

Aquesta proposta va sorgir a la darrera reunió de l’Assemblea de Joves de Pollença. A aquest trobament, també es va parlar de fer un cinema jove, una gimcana nocturna i una diada de festa urbana. Aquests esdeveniments també es duran a terme.

La inauguració serà dia 25 de juliol al Claustre de Sant Domingo. El dissenyador Joan Cerdà, ha acordat la decoració i l’estructura de tota l’exposició. Es basarà en un recorregut per les parets del Claustre on tot el poble podrà veure els moments confinats dels pollencins.

Aquest acte és en col·laboració de Joves pel Canvi. Qui s’uniran a la inauguració aportant un mural en blanc. L’objectiu és que la gent que la visiti pugui aportar les seves reflexions, pensaments i sentiments que vulguin.

L’Ajuntament fa una crida a la gent de Pollença perquè participin. Com més fotografies hi hagi, millor. Per a poder-hi participar, només cal enviar una imatge del vostre confinament al correu electrònic psvcultura@ajpollenca.net. Es farà una selecció de les fotografies que formaran part de l’exposició.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button