Municipi

Resposta a les acusacions incertes d’Alternativa

Considerem que aquesta nota de premsa difosa per part d'Alternativa és un atac gratuït i poc contrastat.

Davant la notícia on s’acusa Som Pollença i Balearslive de tenir informacions privilegiades per part de l’Ajuntament ens veiem obligats a rebutjar completament aquesta afirmació.

Obtenim la informació per tres vies completament distintes. Una, és la ronda que fa l’equip de redacció al matí demanant a l’Ajuntament, a la Policia Local i al Centre de Salut si hi ha hagut algun de nou durant la jornada o si tenen alguna notícia destacable. La segona, és que comptem amb un ampli grup de col·laboradors que ens informen de tot el que ells n’estan assabentats. I la tercera, són els comentaris sentits als carrers i les preocupacions que alguns ciutadans ens fan arribar. Amb tot això, es treballa per descobrir què és el que passa i quins projectes es tenen en actiu. Així mateix, també aprofitam l’ocasió per recordar que a la pàgina web de Som Pollença es publiquen els comunicats de premsa que ens envien els diferents partits polítics sense excepcions ni discriminacions. Que algunes formacions locals optin per no fer-nos arribar les seves opinions ni crítiques, ja no forma part de les nostres competències.

Considerem que aquesta nota de premsa difosa per part d’Alternativa és un atac gratuït i poc contrastat. A Pollença hi ha altres mitjans que, en moltes ocasions, gaudeixen de més informació que nosaltres i no posem en dubte si l’han aconseguida perquè tenen contactes privilegiats o de manera immoral. Simplement creim que han fet el seu treball.

Per altra banda, asseguren que BalearsLive “ha realitzat vídeos promocionals diversos, producció de festes, retransmissió dels plenaris en streaming i publicitat diversa”, el que és completament cert. Quan se’ns encarrega una tasca, sigui una empresa privada o una institució pública, nosaltres la realitzam. Si els mètodes de contractació són lícits o no, és un tema que depèn directament de l’empresa o institució que ha encomanat el treball. Per tant, si consideren que la nostra empresa ha comès cap fraudulència creiem que haurien d’emprendre accions legals i no difondre informacions difamatòries. Així mateix, dir que si qualsevol altre partit polític ens volgués contractar, estam a la seva total disposició.

En aquesta mateixa línia, desmentim part del titular de la nota de premsa: “des d’Alternativa reclamam que es compleixi la llei pel que fa a la comunicació municipal, i que l’equip de govern deixi d’encarregar feines a dit a l’empresa que va treballar en la seva campanya electoral”. BalearsLive com a tal no ha fet cap campanya electoral de cap partit polític. En cas de casos, va ser un dels socis de dita empresa qui va donar cobertura a algunes campanyes com a professional independent.

Volem recordar que l’Ajuntament de Pollença també es publicita a altres mitjans locals i autonòmics. Som una plataforma oberta a tothom, honesta i honrada. Com bé explicàvem a principis de mes, nosaltres som un mitjà de comunicació auditat per OJD, pel que complim amb els requisits establerts per poder tenir publicitat institucional.

Perquè quedi constància del nostre compromís amb la transparència adjuntam la relació de les factures presentades durant el present exercici fins a data d’avui a l’Ajuntament de Pollença. La suma total ascendeix a 8.357,00 €

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X