Municipi

Teixit Empresarial i l’Ajuntament firmen un conveni de col·laboració

És una ajuda econòmica pel bon funcionament de l'associació d'empresaris de Pollença

Avui dematí s’ha firmat un conveni de col·laboració entre Teixit Empresarial i l’Ajuntament de Pollença. La gerent de l’associació, Carme Estepa, explica que aquest “compensa econòmicament les diferents actuacions” que duen a terme des del gener fins al desembre. Gràcies a aquest suport, poden realitzar “diferents cursos i campanyes com les de Nadal o la fira. “També contempla la gerència de l’associació i el manteniment de la plana web“.

Pel 2020 “es preveu una despesa de 35.000 €“. Ara bé, si “la despesa no s’ha fet, no ens donen els diners“. Remarca que, com és evident, han d’anar justificant les inversions a la institució municipal.

Carme Estepa assegura que els hi ajuda “al bon funcionament de l’associació, ja que som una associació sense ànim de lucre que només es manté per l’aportació que fan els socis“. És una espècie de “subvenció” i “no és el primer pic que es firma“. Ja ho feien quan els comerciants i els artesans estaven agrupats en diferents associacions.

Un any marcat per la Covid-19

“Moltes de les propostes que hi havia previstes per aquest any no es podran realitzar” i ara han de veure com ho organitzen tot. La gerent de Teixit Empresarial explica que “part d’aquests diners, com el que s’havien de destinar a cursos, s’han destinat a finalitats socials“. Per exemple, fa tres setmanes que van donar “500 quilos d’aliments a Serveis Socials” i preveuen fer-ne una altra.

Així mateix, hi ha moltes de les actuacions que es tenien previstes que encara no saben si es podran fer o no. Tot i que ja és cert que la majoria de les activitats que realitzaven per l’estiu queden suspeses perquè “impliquen la participació de la ciutadania i possibles aglomeracions”, justifica.

Teixit Empresarial té en marxa “un projecte molt ambiciós”

Des de l’associació estan creant “una plataforma de venda en línia, que hem vist que és una necessitat imminent“. En la mateixa tessitura, reforcen la plana web, “a fi que el virtual pugui anar més aviat del que en principi pensàvem“. “Hem vist que en l’àmbit d’empresa local és una necessitat“.

El projecte en si fa més de dos anys que hi estam treballant perquè és molt ambiciós“. Ara bé, estudien “si tirar endavant aquesta com a gran plataforma o si fer alguna cosa un poc més petita i anar ampliant amb el temps“. Ara per ara, és un projecte que no es pot posar en marxa de manera immediata, tot i que contemplen diferents opcions per activar-lo com més aviat millor.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button