Municipi

Colonya convida tècnics i representants de Patrimoni a Can Morató

L'entitat financera està pendent de la modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana

La directora insular de Patrimoni, Kika Coll, amb alguns tècnics de l’àrea i el batle de Pollença, Tomeu Cifre, han visitat aquest matí l’antiga fàbrica tèxtil de Can Morató. També hi han assistit representats de Colonya, Caixa Pollença, com el seu president i director, Pep Cifre i Biel Bauzá.

L’entitat financera els ha convocat per mostrar en quin estat es troba l’immoble i explicar-los en quina situació està el projecte, comenta el director general de l’entitat financera, Biel Bauzá.

“Els hi direm en quina situació està el projecte”

Biel Bauzá, director general de Colonya

Així mateix, Bauzá ha volgut remarcar que el 2011 l’antiga fàbrica va ser declarada com a Bé Catalogat per part del Consell i ara es troba amb un “estat de deteriorament bastant avançat“. Fet que els i les tècnics podran comprovar de primera mà amb la visita.

Recorda, també, que estan pendents de la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana, “pel que s’han sol·lcitat determinats informes al Consell Insular“. Un motiu més pel qual han “convidat a venir als tècnics de patrimoni“.

La visita coincideix amb el darrer dia què els equips tècnis es poden presentar per optar a fer el projecte. D’entre tots els candidats es farà una selecció per realitzar un avantprojecte.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button