Eu MollMunicipiPollença
Destacat

Incertesa en el sector tot i l’arribada dels primers Turistes a Pollença

Confien que aquest cap de setmana es reactivi un poc més

Un estudi elaborat per l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) constata que arribaran a Son Sant Joan dos milions de passatgers durant el juliol i tres milions a l’agost. Això com afecta les reserves dels establiments turístics de Pollença?

Polarització d’escenaris a les agències d’habitatges de lloguer vacacional

Les agències d’habitatges de lloguer vacacional de Pollença viuen realitats molt diferents unes de les altres, segons ens han explicat des d’algunes d’aquestes. Per una banda, es troben les agències on les reserves “han crescut amb compta gotes” i on encara registren algunes anul·lacions.

Altrament, agències com Nord Villas han notat un “canvi radical des de la setmana passada“, explica el seu gerent, Xisco Torres. “Hem fet molta feina i duim un rècord de reserves que no havia vist mai“, afirma. Especifica que ara mateix n’estan fent entre una seixantena i setantena de reserves diàries, quan normalment només en feien unes trenta.

Nord Villas

Amb això, ha volgut celebrar que aquest mes de juliol l’ocupació es troba al 50% i que la tercera setmana arribaran al 75%. També ha destacat que “l’agost i el setembre està ple, si no hi ha cancel·lacions“. Xisco Torres ha apuntat que des de Nord Villas han registrat un increment notable de clients espanyols i francesos, quan generalment ells no hi treballaven tant. Ara bé, en els seus d’establiments turístics “hi continuen predominant els alemanys“.

Els hotels pollencins obrin amb espectatives baixes

Joan Toni Cifre, propietari de l’Hotel Juma, tampoc ha notat cap augment de reserves. “Encara estam rebent cancel·lacions“, “el juliol serà molt fluix“, assegura. Ara per ara, explica, que durant el mes d’agist “les reserves encara aguanten“. Tot i ser veritat que tenen peticions de clients locals i espanyols.

Pollensa Hotels

Al seu torn, Isabel Sastre, gerent de l’Associació Hotelera, explica que hi ha hagut “un lleu augment de les reserves, però encara molt lleu”, “al mes de juliol encara estan baixes“. Tot i això, confien que aquest cap de setmana es reactivi un poc més, ja que estan sortint algunes notícies que donen esperances, com ara la que els britànics no hauran de fer quarantena.

Així mateix, Sastre explica que “el tant per cent d’ocupació dels establiments també és baix“, el qual “oscil·la entre el 15 i el 25%”. La majoria dels establiments turístics obrin sabent que aquesta temporada no serà bona, però ho fan “perquè tenen un compromís amb els seus clients i el seu personal“.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button