CulturaEu MollMunicipiPollença

Solidaritat, centre de tots els esforços socials

L'Associació Hotelera dóna una tona d'aliments de primera necessitat als Serveis Socials

D’ençà de l’inici de la pandèmia mundial provocada per la COVID-19, el nombre de famílies que necessiten ajuda ha augmentat de manera exponencial. Tot i això, el repartiment d’aliments per part dels Serveis Socials del municipi i de les monges del Sagrat Cor de Pollença continua sent molt elevat.

Els Serveis Socials, “desbordats”

La regidora de l’àrea, Francisca Cerdà, ens assegura que “estan desbordats, sobretot al Moll“. És veritat, però, que ho tenen més controlat que fa uns mesos, ja que “el gruix d’usuaris està cobert”. Tot i això, el més preocupant és que cada dia “s’apunten més persones“, pel que podem afirmar que “encara no hem arribat al màxim“.

Així mateix, destacar que la principal demanda continua sent de menjar. Aquest fet suposa que hagin acumulat “unes tres setmanes de retard en l’entrega d’aliments al Port de Pollença“, on les famílies usuàries ronden les 300, el que calculen que són unes 900 persones beneficiàries. Pel que fa a Pollença, dir que el nombre de famílies que han demanat ajuda se situa al voltant de les 100. Al contrari, no tenen massa demanda d’ajudes econòmiques. La preocupació dels damnificats era pagar el lloguer, buit que ha “quedat cobert amb les ajudes llançades per l’IBAVI“.

Francisca Cerdà ha volgut remarcar que “davant una situació tan complicada com aquesta” les treballadores socials “comencen a estar esgotades“. Considera que “de personal van bé” i recorda que dimecres s’incorpora una nova treballadora. Per tant, al juliol hi haurà dues treballadores socials a Pollença i tres al Moll. La regidora també destaca la gran tasca que realitzen les professionals de l’àrea de Besnestar Social.

La importància de la solidaritat

Durant la inauguració del rebost social de Càritas ahir a Ca les Monges, Maria Antònia Serra va pronunciar unes desoladores i emotives paraules que descriuen a la perfecció la situació actual. Ella, que n’és testimoni directe, va posar de manifest la importància de la solidaritat i dels serveis socials en aquests moments tan crucials. També va aprofitar el moment per recordar que “si no ens ajudam, no podrem sortir d’aquesta situació tan complicada“. Escolta-la aquí!

https://www.facebook.com/sompollenca/videos/1126924351024672/

Els hotelers donen una tona d’aliments a Serveis Socials

Avui migdia, l’Associació d’Hotelers de Pollença ha fet entrega d’una tona d’aliments als Serveis Socials de Pollença. En un comunicat de premsa, expliquen que són productes de primera necessitat com “llet, arròs o llegums”.

Entrega dels aliments a Serveis Socials avui dematí
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button