MunicipiPollença

El rebost solidari de Càritas, “com si fos un supermercat”

Avui horabaixa l'han inaugurat a Ca les Monges, a Pollença

Avui horabaixa han inaugurat el rebost solidari de Càritas a Ca les Monges, a Pollença. Sor Alícia explica que a partir d’ara canviaran el sistema i ja no donaran bosses amb aliments a les famílies, que ara mateix en són unes 45. Serà tot més dinàmic. Han muntat una de les sales del pati “com si fos un supermercat” on els usuaris podran agafar els productes que necessitin. “Si aquella setmana no han d’emplear sopa, no en colliran“, posa d’exemple.

Sor Alícia també ha explicat que funcionaran per punts, “segons el nombre de membres que conformen la família, en tendran més o menys“. Tot i això, hi haurà un control. “Hi ha un màxim de cada producte que poden agafar“.

També ha volgut posar de manifest que “és un rebost solidari perquè, a més de repartir, rep de tothom“. Agraeix la col·laboració de “ciutadans de peu, de les campanyes de la parròquia i de totes les agrupacions que han fet aportacions“. Així com de les inversions econòmiques que han fet alguns, el que serveix a les monges per comprar els aliments que fan falta a les famílies més necessitades.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button