Cala Sant VicençEu MollFormentorMunicipi

Es tanquen les platges aquesta nit de Sant Joan

No s'hi podrà accedir a partir de les 20'00 h del capvespre

Les platges del municipi de Pollença es tanquen amb motiu de la nit de Sant Joan. Tomeu Cifre, batle del municipi, especifica que no s’hi podrà accedir des de les 20’00 h del capvespre a les 08’00 h de demà dematí. La restricció afecta les platges del Moll, Cala Sant Vicenç i Formentor.

La decisió ha estat presa avui dematí mateix, després que Santa Margalida també ho fes. Altrament, Pollença hauria estat l’únic municipi amb platges obertes de la zona nord, el que podria haver suposat un “efecte crida”, explica Cifre. Tenint en compte que a Pollença no és tradició celebrar la nit de Sant Joan, és una mesura preventiva per evitar que les persones “es puguin desplaçar a les platges no tancades“, afegeixen fonts policials. A propòsit, el batle del municipi considera que és una decisió que “hauria d’haver pres el Govern” i no les institucions municipals.

Inicialment només hi havia d’haver un dispositiu de vigilància especial conformat per agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil. Però han canviat la decisió aquest matí mateix i finalment tanquen les platges, seguint les passes d’altres ajuntaments. Cal recordar que era una opció que ja estava damunt la taula des d’ahir.

Màgia i desitjos per a aquesta nit de Sant Joan

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button