Cala Sant VicençEu MollMunicipiPollença

Tornen a obrir els parcs infantils tres mesos després

Tancar les platges pollencines per la nit de Sant Joan és una possibilitat

I tres mesos més tard, els més petits de cada casa tornaran a gaudir dels parcs infantils, tal com explicava Tomeu Cifre aquest migdia a Ràdio Pollença. A partir d’avui, seran, de nou, testimonis de jocs, rialles i noves amistats. Així mateix, és important destacar que avui dematí, aquest espais s’estaven netejant, desinfectant i posant a punt els parcs per a la nova normalitat.

Tancar les platges per Sant Joan? Una possibilitat

En vistes del comportament dels assistents al Dia Internacional de la Música, és normal la preocupació vers la nit de Sant Joan. El costum de passar la vetllada a la platja amb la companyia de les persones estimades, fer una foguera i demanar desitjos podria suposar més aglomeracions. És per aquest motiu, que des de l’Ajuntament s’estan estudiant com evitar que això succeeixi. És a dir, com fer-ho per evitar massificacions, cremes i festes alcohòliques.

També ha estat a la ràdio municipal, que el batle, Tomeu Cifre, exposava la possibilitat de tancar les platges aquest dia en concret . Estan en contacte amb els municipis propers per veure quines decisions prenen.

Tot i això, des de la Policia Local expliquen que “si no hi ha canvi de directriu, només hi haurà vigilància“. Ja que a Pollença no hi ha hagut mai una gran tradició per celebrar Sant Joan, “no s’espera cap aglomeració a les platges, on, a més a més, no està permès fer cap tipus de foc“.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button