CulturaMunicipi

La massificació d’ahir fa “replantejar” altres actes estiuencs

Alguns assistents no van respectar les mesures de seguretat

Com bé és sabut, ahir es va celebrar a Pollença el Dia Internacional de la Música en el marc de la Nova Normalitat. L’esdeveniment estava pensat i preparat perquè es mantinguessin les distàncies de seguretat, així com perquè se seguissin les indicacions sanitàries. Però la polèmica va estar servida: massificacions en alguns espais, poc ús de la mascareta i arribada de molta gent de fora. Davant aquest escenari, el batle del municipi, Tomeu Cifre, ens assegura que els hi “farà replantejar els esdeveniments preparats per l’estiu“.

https://www.facebook.com/Miquelsalas/posts/10221844619287440

És a dir, vista la primera presa de contacte entre actes culturals de gran abast i el públic, des de l’Ajuntament s’hauran de prendre consideracions diferents de les pensades fins ara.

Junts Avançam “lamenta el descontrol i el caos” 

Mitjançant un comunicat, Junts Avançam “lamenta el descontrol i el caos” vist el Dia Internacional de la Música. També lamenten “la mala organització per part de l’Ajuntament d’aquests actes, sense preveure el que podria passar” i ho titllen d'”acte perillós per a la salut”. Així mateix, des del grup polític majoritari a l’oposició accentuen que no van veure “l’actuació de la policia local per exigir el compliment de les normes”.

Davant aquesta situació, esperen que “aquesta greu equivocació de l’equip de govern serveixi per evaluar bé la situació abans d’organitzar actes d’aquest estil”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button