Municipi

La joventut pollencina proposa un estiu cultural i festiu

Autocinema, circ, teatre, exposicions i gimcanes són les principals apostes

L’Assemblea per a Joves es tornarà a reunir de manera virtual dimarts 30 a les 17’30 h per consensuar actes per celebrar durant el període estival. El regidor de joventut, Mateu Soler, explica que fa uns dies demanaven als i les joves que fessin “propostes d’activitats culturals i festives que trobin interessats” per poder dur a terme durant l’estiu. En aquesta trobada en línia “faran les votacions per prioritzar tres propostes concretes” i posar-se a treballar.

L’Àrea de Joventut ja ha rebut les primeres propostes, les quals s’intenten a adaptar a les circumstàncies actuals. El regidor remarca que el més demanat, a hores d’ara, són activitats relacionades amb el circ i el teatre, exposicions culturals, gimcanes populars i sopars a la fresca. També destaca la demanda d’un autocinema. Però això s’ha de portar a l’assemblea de dimarts que ve.

La joventut pollencina tindrà una participació activa

Soler especifica que incentiven a la joventut a tenir una participació activa. Per tant, la intenció és que ells i elles també s’impliquin amb el “disseny, planificació i organització de l’esdeveniment” i no es “limiti a proposar”.

Per poder participar, els interessats s’han d’inscriure al correu uepjove@ajpollenca.net.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button