Alternativa per PollençaJunts AvançamMunicipiPolíticaTots per PollençaUnides Podem

Un plenari marcat per la sentència del Camí de Ternelles

Unides Podem al·lega a la modificació del Catàleg de Patrimoni aprovada al gener

Avui dematí s’han celebrat dues sessions plenàries extraordinàries a l’Ajuntament de Pollença. Al primer torn, s’ha requerit als “membres corporatius de l’Ajuntament Ple del compliment fidel i exacte de la interlocutòria” dictada pel TSJIB sobre prohibir l’excursionisme a Ternelles. Possiblement, un dels temes que més cua ha portat aquestes darreres setmanes i dels primers a debatre. És a dir, s’ha llegit l’auto de la sentència per donar coneixement als regidors i regidores sobre l’estat actual i quines en poden ser les conseqüències si no es compleix.

L’equip de govern duu a plenari la reforma de la plaça Miquel Capllonch, entre altres

Així mateix, un altre punt a destacar d’aquesta sessió, ha estat la modificació del crèdit per poder donar sortida a unes inversions concretes: la reforma de la plaça Miquel Capllonch del Moll, les actuacions a la canonada que parteix des de Joan Cerdà i la reforma de la peixateria. També per fer algunes expropiacions. Mentrestant, la segona sessió ha estat marcada per les mocions presentades pels diferents grups polítics a l’oposició.

Junts avançam “exigeix” sessions plenàries mensuals

Després dels plenaris del dimecres, Junts Avançam ha exigit a l’equip de govern que “rectifiqui i realitzi novament plenaris ordinaris mensuals. Al que han afegit que si no es fa així, ells continuaran convocant sessions extraordinàries. Ho han fet mitjançant una nota de premsa. En aquesta també informen sobre les mocions presentades pel partit encapçalat per Miquel Àngel March, les quals “comprometen a l’Ajuntament a fer una compta pública responsable amb el canvi climàtic; a fer una publicitat activa a la web municipal dels acords” i a “elaborar un pla municipal d’actuació per a la recuperació social, econòmica i ambiental per a combatre els efectes del COVID-19”

Unides Podem al·lega a la modificació del Catàleg de Patrimoni

També avui, Unides Podem Pollença ha presentat les seves al·legacions a la modificació del Catàleg de Patrimoni aprovada al gener, a la qual es llevaven cinc edificis de la primera línia del Port de Pollença. És per això, que proposen ara incloure aquests cinc més quatre nous immobles del municipi en aquest.

Junts Avançam també demana la inclusió de sis immobles

Mitjançant un altre comunicat de premsa, des de Junts Avançam reclamen que el Catàleg de Patrimoni inclogui Can Qués, Can Morató, Ca l’Adroguer, Can Mena, Can Tugores i Can Franc. Així mateix, consideren que “l’Ajuntament fa cas omís del Consell” per segona vegada a l’exloure els immobles que la institució insular “li havia reclamat.

Valoració dels portaveus locals sobre les sessions

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X