Eu MollMunicipi

Terrae obri cuinant únicament amb producte local

Un restaurant que aposta sempre pel producte Mallorqui

I a poc a poc, la vida i el bon ambient omplen de nou els carrers del Moll. En part, és possible gràcies a l’obertura de bars, restaurants i terrasses, entre molts altres. Un dels establiments que contribueix a aquesta tornada a la realitat és Terrae, qui dóna la benvinguda als seus clients després del confinament amb un gran canvi d’imatge.

David Rivas

El seu cuiner i propietari, David Rivas, creu que no és necessari fer una festa per celebrar la reobertura. En certa manera i ben mirat, poder dinar o sopar amb els teus en un bon restaurant, ja és un gran privilegi.

Com a element diferenciador, destacar que Terrae presenta una filosofia particular. Aposten per la sostenibilitat, l’economia local i el producte pollencí, sempre que sigui possible. D’aquesta manera de fer les coses, que no hi hagi un menú per a tot l’any. David Rivas aprofita sempre els productes de temporada i adapta la carta a aquests. Això, també, és una bona manera de no haver de consumir productes importats.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button