EntrevistesMunicipiVídeo

La importància de potenciar el comerç local · Tomeu Cifre

El valor del producte i serveis pollencins

A l’inici de la campanya de promoció, era el regidor Miquel Llobeta qui contestava a la pregunta “per què comprar al comerç local?“. També era ell qui valorava de manera positiva l’artesania, la pastisseria, les noves tecnologies, la restauració i tots els sectors productius del municipi. Seguidament, van ser els representants de totes les disciplines qui ens van convèncer de la importància que tenen al si de la nostra societat, tot explicant-nos el segell diferenciador de cadascú. I avui és el torn de Tomeu Cifre, actual batle de Pollença i i representant institucional.

Tomeu Cifre posa en valor les tendes, botigues i empreses locals. Defensa els productes de proximitat, quilòmetre zero i els tractes personalitzats amb els clients. Així mateix, convida a tothom a consumir aquest tipus de productes i de serveis.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X