Municipi

Els i les alumnes tornen l’activitat a les aules

Tutories grupals, gel hidroalcohòlic i mascaretes són els protagonistes d'aquestes jornades

Tornar a les aules, sense pati i amb mascareta. Però tornar i retrobar. Amb l’entrada a la Fase 3 del Pla de Desescalada aquest dilluns, l’activitat presencial a les escoles torna a ser una realitat. Això sí, adaptada a les circumstàncies que emanen de la crisi sanitària.

Cada centre ho gestiona com considera oportú tot seguint les indicacions dictades des de la Conselleria d’Educació. Com bé ens explica Maria Cifre, secretària del CEIP Joan Mas, “des d’avui s’estan realitzant tutories grupals” on els i les mestres “fan reforç educatiu als alumnes i resolen els dubtes sorgits aquests darrers mesos“. Si qualque nin o nina necessita de tutories individuals, tan sols l’ha de sol·licitar. Maria Cifre indica que “fins dia 19 de juny, l’escola està organitzada per torns, durant els quals cada curs té una hora assignada“.

Les noves exigències han obligat al centre a adaptar-se. Tota l’escola està senyalitzada i disposen del material necessari per garantir la salut d’alumnes i treballadors. Disposen de gel hidroalcohòlic, de mascaretes per si qualcú no en té i guants perquè s’utilitzin quan sigui necessari.

Els alumnes tornaran a La Gola dia 22

L’escoleta municipal de 0 a 3 anys ‘La Gola’ obrirà dia 22 de juny. És per això, que aquesta setmana es recullen les inscripcions o formalitzacions per poder gestionar bé la tornada a les aules en aquest nivell educatiu.

FONT: Escoleta La Gola
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button