EntrevistesMunicipiVídeo
Destacat

Jaume Salas i la importància d’una bona promoció turística

És primordial que els comerços i negocis locals cooperin

Una temporada turística atípica i tardana. Incerta i difícil. Estranya i inconcebible fins ara. Però molt tangible. El cúmul de noves realitats i normalitats marcaran l’estiu que tenim a tocar. I aquest escenari és especialment palpable a Pollença, Port de Pollença i Cala Sant Vicenç, llocs on els establiments turístics tenen un gran pes econòmic i han teixit una gran xarxa de comerços i negocis que també se’n beneficien.

Jaume Salas, president de l’Associació Hotelera, ens ofereix una entrevista molt clara sobre què és necessari per poder tirar endavant. Des del seu punt de vista, ara més que mai, hem d’anar tots a una. Si no ens feim costat els negocis i comerços locals, qui ens el farà? Creu que és molt necessari reinvertir els diners en el poble, ja que només així en podrem sortir d’aquesta. Tenir una bona coordinació, i sense enveges, és fonamental. L’ajuda entre veïns i veïnes és crucial ara mateix. Pel que Salas aposta, també, per potenciar els serveis locals i els productes de proximitat.

En aquesta gravacio també parla sobre la riquesa patrimonial i cultural del municipi. Així com de la falta que fa que les platges estiguin muntades, entre altres dificultats que es troben els empresaris al si de Pollença.

Optimisme en el sector del lloguer turístic a Pollença

Visit Pollença

Però aquest no és l’únic remei que troba al mal. Si no que des de l’Associació Hotelera s’han posat en marxa una promoció de Pollença com a destí turístic. La força de les xarxes socials i les noves tecnologies els ajuden a arribar a més gent i atreure un turisme de qualitat, sempre fugint de les masses que tant de mal poden arribar a fer. Recorden que el municipi està a un lloc privilegiat, enmig de la Serra de Tramuntana i el mar. A més a més, s’hi ha cultivat una cultura, un folklore, una gastronomia i una comunitat amb una essència incomparable. Tot això ho fan a través de les xarxes socials, on aniran penjant vídeos de promoció turística.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button