Municipi

L’escoleta infantil La Gola encara no obrirà a la Fase 2

"Pas a pas i fase a fase"

Les escoletes municipals d’infantil no s’obriran fins que les Illes Balears entrin a la Fase 3 del Pla de Desescalada. Inicialment, la reobertura s’havia de dur a terme a la Fase 2, però els representants de les entitats locals de l’arxipèlag convocats per la FELIB es van decantar “de forma majoritària per l’opció de mantenir tancat aquests serveis”. Consideren que és “una decisió prudent” que pot contribuir a evitar “un retorn dels infants massa precipitat que pogués contribuir a un repunt dels contagis”.

Així mateix, des de la FELIB especifiquen que cada ajuntament és lliure d’acatar o no la decisió. “Es podrà modular en funció dels canvis que es puguin produir tant a la situació sanitària, com a la flexibilització de ls condicions d’obertura d’aquests serveis”.

Escoleta infantil La Gola

Des de l’àrea d’eduació de l’Ajuntament de Pollença ens confirmen que l’escoleta de La Gola tampoc obrirà a la Fase 2 i no ens poden garantir quan ho farà. “Pas a pas i fase a fase” és l afilosofia que han adoptat.

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
Close
X