CulturaMunicipi

Gaudeix del “Circ a la Fresca” al Port de Pollença

És imprescindible reservar l'entrada amb antelació

Després de dos mesos, es recuperen els espectacles culturals al municipi! El Circ Bover arriba al Port de Pollença amb “Circ a la Fresca” adaptant-se als nous temps. Respectaran les distàncies de seguretat i amb la mascareta posada. L’espectacle es realitzarà divendres 29 a les 11’30 h, a les 18’30 h i a les 20’00 h a la plaça Miquel Capllonch. Cal remarcar que és indispensable reservar l’entrada, el que es pot fer al 689 952 903.

El regidor de cultura, Pep Marquet, ens explica que Pollença serà el primer municipi que gaudirà d’aquest espectacle.

Un final de maig molt cultural

Però l’activitat no acaba aquí! La vida cultural a Pollença s’ha tornat a activar i serà la protagonista els darrers dies de maig. Dissabte 30, la plaça del convent acollirà un concert de la Simfònica de les Illes Balears, en el qual tan sols hi participaran vuit músics de la formació. Serà un esdeveniment gratuït amb aforament limitat, pel que serà necessari tenir una invitació a entrada. Pep Marquet calcula que hi podran assistir entre unes 80 i 100 persones.

Així mateix, diumenge 31 s’encetarà el Cicle de Música i Patrimoni, en el qual hi col·laboren les Parròquies de Pollença i l’Ajuntament. El primer concert serà interpretat per un quartet de corda i serà complementat amb una petitat intervenció explicativa. Es donarà informació i es descobriran alguns aspectes dels elements més important de la Parròquia.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
Close
X