EntrevistesMunicipiVídeo

El sector pesquer pollencí es reinventa

La confraria de pescadors obre un punt de venda a La Llotja d'eu Moll

En temps de crisi, reinventar-se es converteix en una sortida, no sols necessària, sinó també intel·ligent, per a reactivar l’economia i adaptar-se als canvis, i així ho ha fet la Confraria de pescadors de Pollença.

A través d’un punt de primera venda de peix a la Llotja d’eu Moll, esperen poder oferir tant al sector de la restauració com als particulars una alternativa de compra de peix. El seu reclam és evident: peix fresc i de primera qualitat.

El producte a la venda serà sempre, producte de temporada. Això suposa no sols una manera molt positiva de fomentar el producte local, sinó també una garantia d’adquirir sempre un peix de gran qualitat.

Joan Suau, de la Confradia de pescadors, explica que esperen poder posar-ho en funcionament en un termini d’entre 10 i 15, quan rebin el consentiment de Sanitat i Direcció de Pesca.

Aquesta nova iniciativa es troba, en l’actualitat, passant tots els controls, revisions i requeriments necessaris exigits per Sanitat i per l’Administració Pública.

La pesca és una professió dura i complicada que, igual que altres sectors primaris, s’ha vist molt ressentida durant aquesta època de crisi.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button