Municipi
Destacat

Policia Local i Protecció Civil reben les distincions de 31M

Els ex càrrecs moros ja són socis de l'associació

I enguany, les distincions de l’Associació 31 de Maig han estat per al cos de la Policia Local i per al cos de Protecció Civil. Han fet entrega d’aquests trofeus amb l’escut de la mitja lluna avui migdia. Això sí, és un fet excepcional, ja que acostumen a donar-les després de llegir el manifest el darrer dia del mes.

Cada any obsequien amb aquest petit detall a algun col·lectiu que, d’una manera o una altra, ha contribuït sense ser reconeguts al bon desenvolupament de la Batalla de Moros i Cristians el 2 d’agost. L’any passat, els venerats van ser els integrants del grup de teatre, qui van representar com hauria estat l’arribada de Dragut i els seus corsaris a Pollença aquell vespre del 1550. Destacar que era la primera vegada que es feia, juntament amb el via fora.

Els ex càrrecs pirates ja són socis de l’associació

Però els actes de commemoració del 31 de Maig aquest 2020 van començar la nit d’ahir. Es van entregar els simbòlics polos amb l’anagrama de l’associació a Andreu Cladera, Jaume Llompart i Martí Cifre. Dragut, lloctinent i abanaderat durant el simulacre de l’any passat. Ells, com bé mana la tradició, després d’haver ostenta els principals càrrecs moros han passat a formar part de l’associació.

L’acte central del 31 de Maig

El recorregut de rigor dels ex càrrecs pirates amb les cornetes i tambors de la Tropa del Soldà, enguany serà virtual. El pùblic els podrà acompanyar pel carrer major i fins la font d’U Gall a través de la retransmissió que farà Som Pollença a partir de les 20’30 h. També, des de casa, podran escoltar el manifest llegit per Andreu Cladera, Jaume Llompart i Martí Cifre.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X