Eu MollMunicipi

Comença el procés d’escolarització del 1r cicle

El 17 de juliol finalitza el procés de matriculació

A partir d’aquest dijous i fins divendres 5 de juny es poden fer les sol·licituds per a l’escolarització a les escoletes de primer cicle. És a dir, per aquells infants que tenen de 0 a 3 anys. Una vegada hagin sortit les llistes definitives es podrà procedir a la matriculació final, procés que es realitzarà entre el 6 i el 17 de juliol.

Per agilitzar els tràmits d’escolarització, des de l’Institut per a l’Educació de la Primera Infància recomanen activar el servei cl@ve o, en el cas de ja tenir algun fill/a escolaritzat, l’usuari i la contrasenya de GestIB. Per facilitar la seva adquisició, podeu consultar aquest manual.

La sol·licitud a emplenar és aquesta. Des de l’IEPI recorden que si no es té accés al GestIB o cl@ve, s’haurà de demanar cita prèvia al centre per signar-la.

A Pollença, La Gola és l’escola infantil municipal i acull infants des de 4 mesos fins a 3 anys. El període escolar començarà la segona setmana de setembre i s’allargarà fins al 30 de juny. A continuació podeu consultar tots els horaris, preus i serveis que ofereixen en aquest espai.

Els altres cicles educatius també inciaran l’escolarització 2020/2021

Els tràmits d’escolarització dels altres cicles educatius també tenen dates d’inici per presentar les sol·licituds d’admissió i escolarització 2020/2021. Consultau-les a la graella adjunta a continuació:

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X