Municipi

Fil i agulla per cosir 3.000 mascaretes solidàries al Moll

Un grup de voluntaris es van organitzar des del primer moment per cobrir aquesta mancança

La falta de mascaretes durant les primeres setmanes d’Estat d’Alarma era una realitat punyent. I per solventar aquesta mancança, un grup de cusidors i cusidores del Port de Pollença van posar fil a l’agulla per cobrir l’alta demanda d’aquest producte.

Però no tot van ser flors i violes: la bona voluntat no era suficinet. Evidentment, hi havia falta de material i recursos que van cobrir gràcies a la solidaritat de persones altruistes. Uns, aportaren teles, elàstics i màquines de cosir. Altres, les seves mans per treballar. Així doncs, a hores d’ara han entregat un total de 3.000 mascaretes de forma gratuïta. Les han repartit entre particulars, però també a la Guàrdia Civil, a la Policia Local, a la residència de gent gran del Moll, als supermercats i a diferents empreses locals.

Flor Galarza agraeix la col·laboració de Tras Digital, Aquamarine, Can Xumet, Floc i de Guillem Cerdà de Protecció Civil. Especificia que les seves “aportacions varen ser de vital importància”, igual que l’ajuda de tots els voluntaris. Sense ells, res de tot això “hagués estat possible”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X