Municipi
Destacat

Suspesos els actes públics del corpus

Ni les dues àguiles amb moviments suaus ni Sant Joan Pelós amb les seves cabrioles dansaran enguany pel casc antic de Pollença. Tampoc encapçalaran la llarga comitiva formada pels pares de les al·lotes que encarnen els majestuosos ocells ni els infants que han combregat enguany.

El Corups, que s’havia de celebrar l’11 de juny, és una de les moltes festes i tradicions que queden suspeses degut a la pandèmia de la Covid-19.

Francesc Vicens, ens explica que aquest 2020, “a causa de les circumstàncies actuals que ens obliguen al confinament i a les diferents fases de desescalada que es preveuen, hem pres la decisió de suspendre els actes públics de la festa, entre els que s’hi compten els balls i processó”.

Especifica que “si la missa solemne no es pogués realitzar amb les mesures d’aforament que les autoritats sanitàries recomanin en el seu moment, es faria a porta tancada i retransmesa per streaming”

En el comunicat, Vicens remarca que “e relació a les al·lotes que havien de ballar enguany les Àguiles i al jove que havia de ballar St. Joan Pelós, després de parlar amb ells i les seves famílies, hem pres la decisió que siguin els qui ballen el Corpus del 2021 i, en conseqüència, no es realitzarà el sorteig per als balladors de l’any que ve”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X