MunicipiPollença

Recórrer món anant de gelateria en gelateria

Una iniciativa admirable de Rafel Martorell, de Can Butxaca

És amb la Setmana Santa que comença la temporada forta de les gelateries. Enguany, però, l’inici s’ha vist truncat per la greu crisi sanitària que s’estén arreu. Ara bé, el propietari de la gelateria Can Butxaca, Rafel Martorell, ha trobat la manera d’afrontar la situació tot apostant per a la imaginació, l’optimisme i la solidaritat.

Durant el temps que passa confinat a casa sense poder treballar, Martorell es dedica a recomanar una gelateria diferent cada dia. Al seu perfil de Facebook ha elaborat una guia personal amb els millors locals de l’estat. Una iniciativa plenament admirable, però assegura que ha estat molt improvisada.

Així mateix, el propietari de Can Butxaca, explica que no segueix cap criteri a l’hora de recomanar una gelateria o una altra. “Bé, que els gelats siguin bons”, diu entre rialles. Tots són amics i companys de professió que va conèixer a diferents fires, concursos i cursets i que fa estona que no veu. Aquesta ha estat una de les maneres més fàcils de seguir en contacte i promocionar, també, el seu producte.

Rafel Martorell aprofita l’ocasió per desitjar que “la gent torni a confiar amb els artesans i el producte local”. Especialment ara, que la temporada turística serà fluixa.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button