Municipi

La cara més amable de la crisi sanitària

Espai Saba fa una recollida de bosses d'escombraries per poder fer bates pels sanitaris

Les mostres de solidaritat entre veïns, amb les institucions públiques i amb els centres sanitaris són molt habituals aquests dies. El confinament està despertant la cara més amable de la societat. I avui us en portem dos exemples més. En aquest cas es tracta d’una iniciativa per fer bates d’Espai Saba i la donació de gasoil de Sanbi i Calizas Bibiloni pels tractoristes que desinfecten els carrers.

Espai Saba recull bosses per fer bates

Des d’Espai Saba promouen la iniciativa de l’agència de comunicació Martn Works, qui fabriquen bates per als sanitaris. És per això que està duent a terme una recollida de bosses d’escombraries de jardineria de 100 litres, ja que són més resistents que no les de qualsevol altre tipus. Per ara, ja n’han entregat 10 al centre de salut del municipi.

Davant la manca de material, demanen la col·laboració ciutadnia. Han posat una caixa a la porta del seu local perquè hi puguis dipositar les bosses que tenguis per casa o les que puguis comprar amb aquesta finalitat. Estan al Port de Pollença, concretament al C/ Llevant, 9.

Recorden, també, que el personal sanitari està molt exposat a la Covid-19: atenen moltes urgències, ens visiten i passen consultes a domicili. És essencial protegir-los a ells, que són qui tenen cura de tots nosaltres.

1.000 litres de gasoil pels tractoristes

Sanbi Servicios Profesionales i Calizas Bibiloni aporten 1000 litres de gasoil pels tractors que desinfecten els carrers de Pollença, el Moll i Cala Sant Vicenç durant l’estat d’alarma. També faran la desinfecció dels vehciles de l’Ajuntament de Pollença, del PAC i d’EMSER, així els seus conductors podran treballar tranquil·lament . També anuncien que les reparacions d’emergència per aquells que necessiten els cotxes per treballar seran gratuïts. Una mostra més que el confinament desperta una cara amable i solidària.

https://www.facebook.com/distribuidor.gasoil.a.domicilio.mallorca/posts/2792611604121768
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button