Municipi

Lluitar contra el virus tot esquitxant els carrers

Des del servei de neteja demanen a tota la població que no llenci els guants al terra

Dia rere dia i sense descans es treballa per evitar els contagis per coronavirus a Pollença. Des de les 6’00 h del matí que desinfecten tots els carrers, fent inidènia en els exteriors dels locals que encara romanen oberts: supermercats, botigues, farmàcies, bancs o estancs. També les afores de la residència i dels edificis municipals on encara s’hi permet l’activitat. Esquitxen les voravies on la gent ha hagut d’esperar amb una mescla d’hipoclorit i aigua, segons ens explica el coordinador, Toni Oliver.

La reorganització d’aquest servei és més que evident. Les grenadores ja no surten. I no ho fan per dos motius: per no fer més pols de la necessària i perquè els carrers no estan tan bruts com de costum, ja que la gent no hi transita.

Oliver demana a la ciutadania que, per favor, no tirin els guants als carrers. Hi ha fems habilitats per aquesta finalitat. Denuncia aquesta realitat: la gent les llança amb massa freqüència al terra just abans d’entrar a casa seva o al cotxe.

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
Close
X