MunicipiPollença

Exigeixen un Camí Vell de Lluc digne

El Consell de Mallorca va realitzar obres "experimentals" que deixaren un tram de la calçada "ple de clots, síquies, pedres i pols"

El grup de veïnats i veïnades afectats de la Vall den March exigeixen un Camí Vell de Lluc digne. Per això han organitzat per diumenge 22 una caminada, la qual partirà des del Pi de Son Grua a les 10’30 h del matí. Així mateix, han presentat al Consell de Mallorca 600 queixes tot demanant responsabilitats pel mal estat del tram que va des del Pi de Son Grua fins a l’Empeltada. També una solució immediata.

Critiquen que la institució insular encara no hagi arreglat el “desastre” del 2018 derivat de les obres “experimentals” duites a terme pel departament de Medi Ambient i Carreteres. Van fressar l’asfalt, mesclar-lo amb ciment i tornar-lo a posar al camí. Ara bé, després d’invertir 150.000 €, el camí segueix “ple de clots, síquies, pedres i pols”. Asseguren que el mal estat del Camí Vell de Lluc no només afecta els veïnats i veïnades que l’utilitzen diàriament. Cal recordar que aquest camí és l’entrada principal a la Serra de Tramuntana, pel que hi passen cada any centenars de corredors, cavallistes i ciclistes.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button